//
Loed praegu...
Logistika ja transport / Logistics and transport

Konstantinos Tzanakakis. The railway track and its long term behaviour : a handbook for a railway track of high quality. Springer, 2013

Railway Track and Its Long Term Behaviour A Handbook for a Railway Track of High QualityHea kvaliteediga rööpad ja teised raudtee infrastruktuuri osad on rongide täpsuse ja ohutuse seisukohalt väga olulised. Kuna enamik süsteeme ja nende osasid kuluvad aja jooksul, viib see töövõime languseni, mis omakorda võib põhjustada rikkeid. Seega on raudtee planeerimisel on väga oluline aru saada rööbaste planeerimise, ehituse, kasutuse ja hoolduskulude omavahelistest seostest.

Raamatu eesmärk on anda lugejatele vajalikud teadmised, et mõista rööbaste käitumist aja jooksul. Käsitletakse ka rööbaste erinevate komponentide ülesandeid ja seoseid teiste elementidega, samuti seoseid rööbaste ja raudteeveeremite vahel, et aidata leida võimalusi raudteede kvaliteedi parandamiseks.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Please follow and like us:

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com