//
Loed praegu...
Masinaehitus, elektri- ja robotitehnika / Mechanical, Robotics and Electrical Engineering

K. G. Upadhyay. Design of Electrical Machines. New Age International Publishers, 2013

Elektrimasinate arengut on tugevalt mõjutanud tehnoloogia üleüldine areng, kuid ka muutused arvutimaailmas, tänu millele on suudetud saavutada erinevatele masinatele ökonoomne ja optimaalne disain. Käesolevas raamatus antakse ülevaade elektrimasinate projekteerimise põhilistest teooriatest ja raalprojekteerimisest. Käsitletakse magnetilisi ja isoleermaterjale, elektrimasinate soojendust ja jahutust ning põhimõtteid, mida elektrimasinate projekteerimisel silmas peab pidama. Detailselt on kirjeldatud tavalise konstruktsiooniga trafo, 3-faasilise generaatori, 3-faasilise asünkroonmootori ja alalisvoolumasinate loomise etappe. Raamat sisaldab ka kordamisküsimusi.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused