Moetööstus

“Handbook of Natural Fibres. Volume 1”, 2012

Keskkonnaprobleemide kasvav teadvustamine on tõstnud nõudlust looduslikest materjalidest valmistatud toodete järgi. Antud raamat on asendamatu abivahend, et aru saada erinevate materjalide omadustest ja kasutustest. Käsitletakse looduslike tekstiilikiudude põhiomadusi ning arutletakse puuvilla-, niine-, siidi- ja villakiudude tootmise, identifitseerimise ja testimise üle. Samuti on vaatluse all biotehnoloogilised looduslikud tekstiilikiud. Raamatu teises pooles antakse ülevaade looduslike kiudude omaduste parandamisest ning tootmisest kultiveerimise ja aretamise abil. Samuti käsitletakse looduslike kiudude parandamist läbi seenhaiguste ennetamise ning soovitud omaduste parandamist geeni- ja biotehnoloogia abil.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv