Psühholoogia ja pedagoogika

Seth Godin “Mida teha, kui on sinu kord (ja alati on sinu kord)”, 2015

Seth Godin on kirjutanud 18 raamatut, millest on saanud bestsellerid üle kogu maailma ning mida on tõlgitud rohkem kui 35 keelde. Tema kirjutised räägivad postindustriaalsest revolutsioonist, sellest kuidas ideed levivad, turundusest, alla andmisest, juhi rollist ja kõige muutmisest. Tema tuntuimate teoste hulka kuuluvad “Lilla lehm”, “The Dip” ja “Tribes”.

Tema uusim raamat, “Mida teha, kui on sinu kord (ja alati on sinu kord)” on juba saanud bestselleriks. Jäädes truuks oma stiilile, on tema uusim teos taas piire murdev, seda nii sisu kui vormi poolest. Raamat on üleni värvitrükis ning meenutab autori sõnul pigem kallihinnalist ajakirja (muidugi ilma reklaamideta) kui raamatut. Iga selles esinev lause, sõna, värv ning pilt on hoolikalt läbi mõeldud ning omal kohal. Seth Godin on võtnud selle raamatuga eesmärgi äratada lugejates samm-sammult enesekindlus ja südikus võtta härjal sarvist ja kasutada oma korda. Tema kogemuste toel tunnevad lugejad end tasahaaval aina tugevamini ja näevad, kuidas ka teadmatuses ja ebakindluses on võimalik end hästi ja turvaliselt tunda. Raamat on autori sõnul nii isiklik, vahetu ja aus kui võimalik.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv