//
Loed praegu...
Keskkonnatehnoloogia / Environmental technology

Edward G. Bellinger, David C. Sigee. Freshwater algae : identification and use as bioindicators. John Wiley & Sons, 2015

Freshwater Algae Identification, Enumeration and Use as Bioindicators 2nd Revised editionPeaaegu kõik mage- või riimveekogud sisaldavad ühte või mitut liiki vetikaid. Olenemata sellest, et enamik neist on mikroskoopilised ja seega mitte nii nähtavad kui suuremad organismid, omavad nad veekogude ökosüsteemides väga olulist rolli. Magevee vetikad moodustavad väga mitmekesise organismide rühma, varieerudes nii kujult kui suuruselt. Antud raamat annab suurepärase ülevaate erinevatest magevee vetikatest, kombineerides praktilist informatsiooni proovide võtmisest ja eksperimentaalsetest tehnikatest selgitustega vetikate taksonoomiast. Lisaks sellele on välja toodud ka juhend enimlevinud organismide tuvastamise lihtsustamiseks.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Please follow and like us:

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com