Keskkonnatehnoloogia

Edward G. Bellinger “Freshwater Algae : Identification and Use as Bioindicators”, 2015

Peaaegu kõik mage- või riimveekogud sisaldavad ühte või mitut liiki vetikaid. Olenemata sellest, et enamik neist on mikroskoopilised ja seega mitte nii nähtavad kui suuremad organismid, omavad nad veekogude ökosüsteemides väga olulist rolli. Magevee vetikad moodustavad väga mitmekesise organismide rühma, varieerudes nii kujult kui suuruselt. Antud raamat annab suurepärase ülevaate erinevatest magevee vetikatest, kombineerides praktilist informatsiooni proovide võtmisest ja eksperimentaalsetest tehnikatest selgitustega vetikate taksonoomiast. Lisaks sellele on välja toodud ka juhend enimlevinud organismide tuvastamise lihtsustamiseks.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv