//
Loed praegu...
Masinaehitus, elektri- ja robotitehnika / Mechanical, Robotics and Electrical Engineering

Handbook of Mechanics, Materials and Structures. Wiley, 1985

Antud käsiraamatus käsitletakse mehaanika, materjalide ja struktuuride erinevaid külgi. Kuna antud valdkond on väga lai, siis on keskendutud vaid kõige olulisemale – põhitõed, lihtsutatud valemid ning esmavajalik teave materjalidest. Raamat on jaotatud kümneks peatükiks: insenerimatemaatika, statistika ja dünaamika, materjalide tugevus, mehaanilised omadused ja materjalitehnoloogia, eksperimentaalne pingeanalüüs, sissejuhatus elastsusesse, plastilisusesse ja elastilisse stabiilsusesse, sirged talad, kumerad talad, plaadid, surveanumad ja torude projekteerimine.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused