//
Loed praegu...
Masinaehitus, elektri- ja robotitehnika / Mechanical, Robotics and Electrical Engineering

The CRC Handbook of Mechanical Engineering. CRC Press, 1998

Antud käsiraamatu eesmärgiks on anda ühes köites relevantset ning ajakohast informatsiooni inseneridele kõige olulisematest teemadest masinatööstuses. Käsitletavate teemade hulka kuuluvad näiteks tahkiste ja vedelike mehaanika, soojuse ja massi ülekanne, süsteemi juhtimisseadmed, materjalid ja energia muundamine. Lisaks eelnevalt mainitud teemadele on kajastatud ka modernset tootmist ja projekteerimist, robootikat, arvutitehnoloogiat, keskkonnatehnoloogiat, ökonoomikat ja projektihaldust, patendiseadust, biotehnoloogiat ning info- ja kommunikatsioonisüsteeme.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused