//
Loed praegu...
Keskkonnatehnoloogia ja materjaliteadus / Environmental technology and Materials Science

Concise Polymeric Materials Encyclopedia. CRC Press, 1999.

Antud entsüklopeedias on esitatud rohkem kui 1100 artiklit, kuhu on panustanud enam kui 1800 teadlast üle kogu maailma. Raamatus on käsitletud väga laia teemadevalikut, mis on seotud polümeersete materjalide sünteesi, omaduste ja kasutusaladega, uute polümeeride valmistamise või olemasolevate muutmise katalüsaatorid, ning olemasolevate polümeeride muutmisega keemiliste ja füüsiliste protsesside abil. Kõik artiklid on varustatud kasutatud kirjanduse loenditega ning mõningate artiklite puhul on lisatud artiklite lühikokkuvõtted või märksõnaga seotud tulevikutrendid.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused