//
Loed praegu...
Materjaliteadus / Materials Science, Teatmeteosed ja sõnaraamatud / Reference Books and Dictionaries

Concise polymeric materials encyclopedia. CRC Press, 1999.

Concise Polymeric Materials Encyclopedia illustrated editionAntud entsüklopeedias on esitatud rohkem kui 1100 artiklit, kuhu on panustanud enam kui 1800 teadlast üle kogu maailma. Raamatus on käsitletud väga laia teemadevalikut, mis on seotud polümeersete materjalide sünteesi, omaduste ja kasutusaladega, uute polümeeride valmistamise või olemasolevate muutmise katalüsaatorid, ning olemasolevate polümeeride muutmisega keemiliste ja füüsiliste protsesside abil. Kõik artiklid on varustatud kasutatud kirjanduse loenditega ning mõningate artiklite puhul on lisatud artiklite lühikokkuvõtted või märksõnaga seotud tulevikutrendid.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Please follow and like us:

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com