//
Loed praegu...
Masinaehitus, elektri- ja robotitehnika / Mechanical, Robotics and Electrical Engineering

Machinery’s Handbook : A Reference Book for the Mechanical Engineer, Designer, Manufacturing Engineer, Draftsman, Toolmaker, and Machinist. Industrial Press, 1996

Pärast 80 aastat kestnud järjepidevat avaldamist on antud raamatu näol endiselt tegu “mehaanikatööstuse piibliga”. 25. parandatud trükis on uuendatud raamatu põhiosa, praktilist informatsiooni kaasaegse tootmisprotsessi, mehaanika, materjalide, töövahendite, masinate, kinnituste, keermestike, laagrite, masinaelementide ja inseneristandardite kohta. Lisandunud on sektsioonid, mis käsitlevad mutrite pingutusmomentide, liikumiskontrollsüsteemide, ISO 9000, laserite, jagamispeade, lintsaagide, elektroerosioonpinkide, hoiderõngaste, mehaanilise puidu ja hülsside temaatikat.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused