//
Loed praegu...
Moetööstus / Fashion Engineering

Electronic Textiles : Smart Fabrics and Wearable Technology. Elsevier/Woodhead Publishing, 2015

Elektroonika tekstiilidesse ja rõivastesse integreerimine on avanud suure hulga uusi võimalusi võrreldes traditsiooniliste tekstiilidega. Need uudsed materjalid on leidnud kasutust erinevate toodete näol, näiteks kommunikatsiooni, tervishoiu, kaitse ja kantava tehnoloogia valdkondades.

Antud raamat koosneb kolmest osast, millest esimeses tutvustatakse juhtivaid kiude, süsinik-nanotorusid ja polümeerlõngu. Teises osas on arutlusel elektroonika ja tekstiilide integreerimise tehnoloogiad ning kolmandas käsitletakse erinevaid elektroonilise tekstiili kasutusvõimalusi.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused