//
Loed praegu...
Moetööstus / Fashion Engineering

Textiles for Sportswear. Woodhead Publishing, 2015

Nõudlus kõrgtehnoloogiliste ja kõrgfunktsionaalsete spordirõivaste järgi nii harrastussportlaste kui ka professionaalide seas kasvab pidevalt. Seetõttu on spordirõivaste tööstuses toimunud märkimisväärsed tehnilised arengud, mis on suunatud tulemuslikkuse, mugavuse ja mõningate spordialade puhul ka turvalisuse parandamiseks.

Antud raamatus kajastatakse spordirõivaste disani ja materjalide võtmetrende, uute ja nutikangaste kasutamist ning spordirõivaste tehnoloogia laia rakendusala. Raamatu esimeses pooles on vaatluse all tekstiilide kasutamine spordis – disain, materjalid ja tootmistehnoloogiad. Teises pooles on keskendutud spordiriiete kaitsvatele (ohutusvarustus) ja sooritust parandavatele omadustele.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused