//
Loed praegu...
Arhitektuur / Architecture

Sam Ridgway. Architectural Projects of Marco Frascari : The Pleasure of a Demonstration. Ashgate Publishing Limited, 2015

Marco Frascari (1945-2013) oli tähelepanuväärne itaalia arhitekt ja arhitektuuriteoreetik. Käesolev raamat tutvustab pühendunud õpetlase ja targa arhitekti mõtteid ja töid. Marco Frascari uskus, et on võimalik luua läbimõeldud ehitisi, mis inspireeriksid inimesi elama õnnelikku ja nauditavat elu. Oma õpinguid alustas ta Itaalias, kuid hiljem kolis perega Põhja-Ameerikasse, kus temast sai täiskohaga akadeemik. Ta osales arhitektuuri projektides, näitustel ja konkurssidel u 35 ehitisega, millest vaid väike osa reaalselt ehitati. Sam Ridgway tutvustab Frascari erinevaid tekste, kaasa arvatud poeetiline „Monsters of Architecture“. Lähemalt tutvustatakse ka Frascari kolme ehitist, millele on lisatud fotod ja ta enda joonised.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused