Arhitektuur ja kunst

Sam Ridgway “Architectural Projects of Marco Frascari : The Pleasure of a Demonstration”, 2015

Marco Frascari (1945-2013) oli tähelepanuväärne itaalia arhitekt ja arhitektuuriteoreetik. Käesolev raamat tutvustab pühendunud õpetlase ja targa arhitekti mõtteid ja töid. Marco Frascari uskus, et on võimalik luua läbimõeldud ehitisi, mis inspireeriksid inimesi elama õnnelikku ja nauditavat elu. Oma õpinguid alustas ta Itaalias, kuid hiljem kolis perega Põhja-Ameerikasse, kus temast sai täiskohaga akadeemik. Ta osales arhitektuuri projektides, näitustel ja konkurssidel u 35 ehitisega, millest vaid väike osa reaalselt ehitati. Sam Ridgway tutvustab Frascari erinevaid tekste, kaasa arvatud poeetiline „Monsters of Architecture“. Lähemalt tutvustatakse ka Frascari kolme ehitist, millele on lisatud fotod ja ta enda joonised.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv