Moetööstus

Susan Neall “Knits for Real People : Fitting and Sewing Fashion Knit Fabrics”, 2015

Tänapäeval on kootud materjalid väga populaarsed ja käesolevast raamatust saab aimu selle mitmekülgse materjali kasutusvõimalustest. Rikkalikult fotode ja joonistega illustreeritud raamat on teretulnud lisa iga õmbleja raamaturiiulisse. Kes meist ei tahaks õmmelda rõivaid, mis sobiksid paremini kui valmisriided ja oleksid kandes ka mugavad?!

Raamatus antakse nõuandeid, kuidas õmmelda hästi istuv rõivaese: kuidas teha lõikeid erinevate mõõtmetega inimestele, kuidas lõikeid kangale paigutada, milliseid nõelu ja õmbluseid erinevate kangatüüpide puhul kasutada, kuidas õmmelda varrukaid, kaeluseid, hõlmu, tõmblukke, nööpe jne.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv