Moetööstus

Jelka Geršak “Design of Clothing Manufacturing Processes : A Systematic Approach to Planning, Scheduling and Control”, 2013

Raamat on mõeldud laiale lugejaskonnale alates tudengitest, uurijatest kuni professionaalideni rõivadisaini ja tootmise alal. Kaheksas peatükis antakse kriitiline ülevaade võtmeküsimustest kiiresti muutuvas rõivatööstuses. Detailselt tutvustatakse kogu rõivaste tööstusliku tootmise protsessi: ühtse terminoloogia väljatöötamine, erinevate maade rõivasuuruste süsteemide analüüs, uue kollektsiooni loomine, lõigete paigutamine kangale, tootmise planeerimine ja kontrollimine. Peatükid on hästi liigendatud: iga peatükk algab üldise tutvutusega ja lõpeb kokkuvõtva osaga, lisaks on toodud põhjalik bibliograafia.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv