//
Loed praegu...
Reaalained / Sciences

Carol Vorderman . Õpime üheskoos programmeerima : visuaalne teejuht algajale kahendkoodist kuni mängude koostamiseni. Koolibri, 2015

õpime-üheskoos-programmeerima„Õpime üheskoos programmeerima” on vajalik raamat algajale programmeerijale. Värviline graafika ja samm-sammulised õpetused teevad programmeerimise selgeks ka võhikule. See unikaalne visuaalne teejuht näitab sulle samm-sammult, kuidas luua mänge, kasutades kahte programmeerimiskeelt, Scratch ja Python. Kõike, mida arvutid teevad, juhivad koodiread, mille keegi on klaviatuuril sisse tippinud. See näeb ehk välja nagu mõni võõramaa keel, kuid see on sedalaadi keel, mille igaüks suudab üsna kiiresti ära õppida. Paljude arvates on programmeerimisest saanud üks 21. sajandi kõige olulisemaid oskusi.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused