Moetööstus

Jaeil Lee “Technical Sourcebook for Designers”, 2014

Käesolev käsiraamat valmistab ette disainereid tööks rõivatööstuses, kus nõudmised nii disainile kui ka töötajatele pidevalt kasvavad. Tutvustatakse lõigete tehnilise kavandamise protsesse ja aspekte, mis mõjutavad rõivatööstust – materjali valik, õige trendi leidmine hooajaks, kvaliteedi hindamine, lõigete istuvus. Peatükid on hästi liigendatud ja ülevaatlikud: iga peatükk algab eesmärgi seadmisega ja võtmesõnade loeteluga, samuti on toodud näiteid reaalsest elust. Teoses on rikkalikult näitlikke meeste- ja naisterõivaste lõikeid ning kavandeid, disaini detaile ja tehnilisi jooniseid. Käsiraamatu lõpus on toodud kõikide võtmesõnade loetelu ja register.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv