//
Loed praegu...
Majandus ja juhtimine / Economy and Management

Robert G. Hagstrom. Warren Buffetti edulugu. Ajakirjade Kirjastus, 2015

buffett-kaas.inddKäesolevast raamatust saab teada, kuidas mõelda nagu pikaajaline investor, ehk kuidas mõelda nagu Buffett. Samuti, kuidas turu tõusude ja mõõnade puhul ratsionaalselt käitumine on olnud Buffetti investeeringute edukuse võtmetegur ning miks on “vastumeelsus kaotuse ees” ehk enamikule investoritele omane tendents tähtsustada üle rahalist kaotust üks suurimaid lahendamist vajavaid probleeme. Raamatu autor Robert G. Hagstrom kirjutab, et kõige raskem ülesanne neile, kes püüavad jäljendada Buffetti edukust, ei ole mitte õigete aktsiate valik, vaid see, kuidas ebakindla majanduse ja kõikuva turu tingimustes jääda truuks mõistliku investeerimise põhimõttele. Raamat selgitab Buffetti lähenemise psühholoogilisi aluseid, olles seega parim olemas olev juhiste kogumik, mille abil omandada need põhimõtted ja käitumisviisid, mis on teinud Buffettist meie põlvkonna suurima investori.

Warren Buffett on Berkshire Hathaway tegevjuht ning Forbesi andmetel 2015. aasta maailma rikkaimate inimeste tabelis kolmandal kohal.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused