//
Loed praegu...
Humanitaarained / Humanities

Steve Pavlina. Täiustumise teejuht targale inimesele : teadlik püüdlus isikliku kasvu poole. Ingenion, 2015

Raamat on kirjutatud värskendava otsekohesusega ja samal ajal ülimalt motiveerivalt, aitab käia julgelt oma erinäolist teed, teha avastusi ja väljendada end loovalt. Sellest raamatust saab teada, kuidas saada oma elu teadlikuks loojaks ja vältida sihitut triivimist; tunda rõõmu rahuldustpakkuvast karjäärist, mis võtab arvesse teie ainulaadset eneseväljendusviisi; tuua oma ellu teid tugevamaks muutvaid suhteid armastavate ja teiega sobivate partneritega; ärgata vara, tundes ennast motiveeritud, energilise ja innukana; jõuda distsiplineeritud igapäevaharjumuste abil inspireerivate eesmärkideni; lahendada loogika ja intuitsiooni vaheline konflikt ning äratada oma sisemine geenius; teenida külluslikku sissetulekut, luues kaasinimeste heaks tõelist väärtust.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused