//
Loed praegu...
Arhitektuur / Architecture

Ian H. Thompson. Landscape Architecture : A Very Short Introduction. Oxford University Press, 2014

Käesolev väikeseformaadiline raamat kuulub sarja „A very short introduction“. Sarja eesmärgiks on anda kõigile arusaadav lühike informatiivne ülevaade mingist uuest teemast. Autoriteks on oma ala spetsialistid. Ka selle raamatu autor, Ian Thomspon, on diplomeeritud maastikuarhitekt ja lektor Inglismaalt.

Maastikuarhitektid on seotud väga erinevate projektidega, nt mahajäetud tööstuslike piirkondade taastamine ja ajalooliste linnaparkide restaureerimine. Maastikuarhitekte kaasatakse tänapäeval oluliste infrastruktuuride (maanteed, tammid jne) planeerimisse. Raamatus antakse ülevaade maastikuarhitektuuri ajaloost ja teooriast, tutvustatakse erinevaid projekte, arutletakse, kas maastikuarhitektuur on ikka kunst või teadus ning kuidas on maastikuarhitektuur seotud linnaeluga.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused