Arhitektuur ja kunst

Petra Schmidt “Unfolded : Paper in Design, Art, Architecture and Industry”, 2012

Rikkalikult illustreeritud fotoalbumis näidatakse erinevate kunstnike tööde abil paberi mitmekülgseid kasutusvõimalusi tootedisainis, moes, arhitektuuris, sisekujunduses ning kujutavas kunstis. Viimases peatükis tutvustatakse uusi kulumiskindlaid materjale, mis on kas arendatud paberist või mille omadused on paberile sarnased.

Petra Schmidt on vabakutseline autor ja konsultant Maini-äärsest Frankfurtist. Ta õpetab disainiteooriat Karlsruhe Disaini Akadeemias ja teeb kaastööd sellistele ajakirjadele nagu „Art“ ja „Frame“. Kaasautor Nicola Stattmann on alates 2002. aastast vabakutseline disainer. Tema stuudio on spetsialiseerunud toodetele, mis on valmistatud uudsetest materjalidest ning mille valmistamisel on kasutatud uusi tehnoloogiaid.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv