//
Loed praegu...
Humanitaarained / Humanities

Tiit Kuningas. Sinine : sinine ajaloos, kultuurides ja looduses. Koolibri, 2015

Käesolevas raamatus vaadeldakse sinisega seotut igapäevaelus, teaduses, spordis, gastronoomias, looduses, sümboolikas, kunstides, seoses ajaloosündmuste ja kuulsate isikutega. Siia koondatud rohketest ja põnevatest faktidest ja illustratsioonidest moodustub põnev ja kaasahaarav maailm. Raamatust saab muuhulgas teada, miks on sinist palju kasutatud ordenitel, kaubamärkidel, vappidel ja parteide logodel; mis on sinisel värvusel ühist jalgpalliga, süvasukeldumise või kalastamisega ning miks ihatakse siniste vääriskividega ehteid.

Raamat on ilmunud sarjas „Väike värval“, milles tuuakse meie ette erinevate värvustega seotud materjali, kus käsitletavad teemad on määranud värvus ise. Autor Tiit Kuningas on endine spordiajakirjanik ja teenekas mälumängur.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused