//
Loed praegu...
Humanitaarained / Humanities

Daniel J. Levitin. Korrastatud mõistus : selgelt mõtlemine infouputuse ajastul. Äripäev, 2015

Daniel Levitin on McGilli ülikooli psühholoogia ja neuroteaduse professor, kes oma raamatus annab nõu, kuidas tulla toime tänapäeva infotulvas, korraldada oma kodust ja töist elu ning aega nii, et oleksime õnnelikumad ja tõhusamad ning kuidas õpetada oma lapsi kõige sellega toime tulema. Raamatust saab teada ka seda, miks me käitume just nii, nagu me käitume ning kuidas töötab meie mälu ja tähelepanu. Loomulikult on kõik inimesed ainulaadsed, kuid siit raamatust leiad üldised põhimõtted selleks, et taastada oma korratunnetus ja saada tagasi need tunnid, mis on läinud kaotsi korratut mõistus trotsides.

„Korrastatud mõistus” oli 2014. aasta Amazoni parima äriraamatu nominent ning The New York Timesi ja The London Timesi bestseller.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused