//
Loed praegu...
Majandus ja juhtimine / Economy and Management

Tõnis Elling. Käibemaks : abiks tudengile ja töötavale praktikule. KMS, 2014

Tõnis Elling on maksundusega tegelenud 15 aastat. Alates 2009. aastast on ta pidanud õppejõu ametit ning olnud maksunõustaja rahvusvahelises nõustamifirmas Grant Thornton Rimess OÜ.  Raamat on mõeldud eriala üliõpilastele, raamatupidajatele ja firmajuhtidele, sisaldades endas teoreetilist ülevaadet käibemaksu ajaloost ja põhimõtetest ning andes läbi praktiliste kaasuste ja ülesannete võimaluse käibemaksu olemusest paremini aru saada. Teosest leiab juhendeid käibemaksudeklaratsioonide ja ühendusesisese käibe aruande täitmiseks, lihtsamaid näidisjuhtumeid koos selgitustega, näidisülesandeid koos vastustega ja ka kordamisküsimusi iseõppijatele.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused