//
Loed praegu...
Logistika ja transport / Logistics and transport

Murray Hughes. The second age of rail : a history of high-speed trains.

the second ageRaamatust saab põhjaliku ülevaate kiirrongide ajaloost  – alates idee tekkest Jaapanis kuni Prantsusmaa ja Saksamaa kiirrongideni.

Kiirrongide idee pärineb Jaapanist enam kui 50 aasta tagusest ajast. 2014. aastal oli 13 riiki, kus kiirrongide kiirus ulatus 250-320 km/h-ni. Eesmärgiks ei ole aga kiiruste suurendamine ja rekordite ületamine, vaid rongide turvalisuse ja usaldusväärsuse tagamine igapäevases praktikas. Aga mis suunas toimub edasine areng? Kas ka Ameerikas hakatakse viimaks ehitama tänapäevaseid raudteid reisijateveoks? Kas Austraalia on liiga suur ja tema elanikkond liiga väike, et toetada kiirrongide tulekut sellele mandrile? Ja mis toimub selles vallas Inglismaal? Mõnelegi sellisele küsimusele võid saada vastuse käesolevast raamatust.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Please follow and like us:

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com