//
Loed praegu...
Ehitus ja teedeehitus / Construction and Road Construction

Structures. Transportation Research Board, 2015

Käeolevas rikkaliku pildimaterjaliga ja skeemide-joonistega varustatud artiklite kogumikus käsitletakse sildade, tunnelite, vesiehitiste ehitamist, monteerimist, kandevõime testimist, samuti turvalisuse küsimusi – kuidas seismiliste kahjustuste korral kiirelt raudbetoonist sambaid parandada, kuidas muuta ehituslikku betooni tulekindlamakst erinavate uute süsinikkiuga tugevdatud polümeeride abil.

Raamatus on järgmised peatükid: üldrajatised, terassillad, betoonsillad, transpordirajatiste mittepurustav katsetamine ja hindamine, tunnelid ja allmaaehitised, teetruubid ja vesiehitised, struktuursete kiududega tugevdatud polümeerid. Iga peatüki lõpus on toodud järeldused ja soovitused ning kasutatud kirjanduse loetelu.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

 

 

 

 

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused