Hoonete ehitus

“Structures. Transportation Research Board”, 2015

Käeolevas rikkaliku pildimaterjaliga ja skeemide-joonistega varustatud artiklite kogumikus käsitletakse sildade, tunnelite, vesiehitiste ehitamist, monteerimist, kandevõime testimist, samuti turvalisuse küsimusi – kuidas seismiliste kahjustuste korral kiirelt raudbetoonist sambaid parandada, kuidas muuta ehituslikku betooni tulekindlamakst erinavate uute süsinikkiuga tugevdatud polümeeride abil.

Raamatus on järgmised peatükid: üldrajatised, terassillad, betoonsillad, transpordirajatiste mittepurustav katsetamine ja hindamine, tunnelid ja allmaaehitised, teetruubid ja vesiehitised, struktuursete kiududega tugevdatud polümeerid. Iga peatüki lõpus on toodud järeldused ja soovitused ning kasutatud kirjanduse loetelu.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

 

 

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv