Arhitektuur ja kunst

“Mini Spaces for Living : 247 to 602 sq ft / 23 a 56 m2”, 2015

Rohkete fotode ja joonistega raamat tutvustab maju ja kortereid, mille suurus jääb vahemikku 23 – 56 m2. Nende väheste ruutmeetrite peale on võimalik kõik eluks vajalik ära planeerida. Väikese maja või korteri kujundamisel on oluline teada tulevaste elanike vajadusi ja võimalusi, juriidilisi piiravaid tingimusi, füüsilist eripära jpm. Eesmärk on luua ruume, mis parandavad elanike elukvaliteeti, säilitades samal ajal isikupära.

Raamatus on esitletud väga erinevate väikeste eluruumide näiteid. Siin on korterelamuid, stuudiokortereid, pööningukortereid ja ka peremajasid, mis asuvad erinevates maailma osades kas siis linnades, rannas või mägedes. Kokku on kogutud innovatiivseid ja väga leidlikke ning samas lihtsaid kujundusnippe, et muuta väike ruum visuaalselt suuremaks. Selleks saab kasutada minimalistlikke muudetavaid mööbliesemeid ja hoiustamislahendusi, heledaid värve, valgust jpm. Raamatu tekst on inglise ja hispaania keeles.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

 

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv