Moetööstus

Melanie Kaarma “Eesti rahvarõivad = Estonian Folk Costumes”, 2015

Käesolev koguteos on 1981. aastal ilmunud ENSV Riikliku Etnograafiamuuseumi (praegu Eesti Rahva Muuseum) kogude ja teadmiste alusel koostatud samanimelise raamatu parandatud ja täiendatud väljaanne. Uusväljaanne on eesti- ja inglisekeelne, eraldi lisana on kaasas valmistamisjuhised, lõikeskeemid ning mustrilehed.

Raamat annab ülevaate meie rahvarõivaste mitmekesisusest, nende ajaloolisest arengust ja kandmisest, samuti käsitletakse rõivastes kajastuvaid suhteid naaberriikidega. Käsiraamatut võib kasutada ka kui praktilist juhendit rahvarõivaste valmistamisel, kuna lisana on kaasas juhendid ja lõikeskeemid. Raamat on kaunis köites, varustatud kvaliteetsete ja originaalilähedaste joonistustega.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

 

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv