Juhtimine ja turundus

Christian Fuchs “Social Media : A Critical Introduction”, 2014

Käesolev raamat on terviklik sissejuhatav õppematerjal sotsiaalmeedia teemasse. Autor, sotsiaalmeedia professor Christian Fuchs, viib meid keerulisse ja vastuolusid täis digitaalse kultuuri maailma. Tänapäeval on sotsiaalmeedia meie igapäevaelu üheks kindlaks osaks ja seepärast vajame sel teemal rohkem teadmisi.

Raamatust saab infot, mis on sotsiaalmeedia, samuti tutvustatakse erinevaid sotsiaalmeedia rakendusi nagu Google, Facebook, Twitter, Wikileaks, Wikipedia. Käsitletakse ka sotsiaalmeediat kui osalusdemokraatia vormi, sotsiaalmeedia osa kommunikatsioonis ja selle tulevikku. Iga peatüki alguses on toodud võtmeküsimused ja põhimõisted ning lõppu on lisatud järeldused, soovitatav kirjandus ja ülesannete osa.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv