Juhtimine ja turundus

Guy Kawasaki “Sotsiaalmeedia kunst : näpunäiteid oskuslikuks kasutamiseks”, 2015

Raamatu eesmärgiks on õpetada, kuidas sotsiaalmeediast viimast võtta, eeldades, et lugejatel on põhiteadmised olemas. Autorid on sotsiaalmeedia praktikud: Guy Kawasaki on legendaaarne Apple`i programmeerija ja üks blogimise, tviitimise ja Facebooki ära kasutamise pioneere, Peg Fitzpatrick on sotsiaalmeedia strateeg ja firma Kreussler digitaalmeedia juht. Kõik oma teadmised on nad omandanud eksperimenteerides ja ise vaeva nähes, seetõttu on raamatu väärtus seda suurem.

Raamat on kergesti loetav ning varustatud rohkete illustreerivate näidete ja fotodega. Toodud on üle 100 praktilise näpunäite, nõuande, nipi ja põhimõtte, mille abil luua erinevates sotsiaalmeedia kanalites mõjuv ja isikupärane platvorm: kuidas luua aluspõhi, kuidas oma profiili optimeerida, kuidas rohkem järgijaid ligi tõmmata, kuidas sulanduda tõhusamalt ajaveebidesse ja sotsiaalmeediasse ning kuidas vältida enda lolliks tegemist.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv