//
Loed praegu...
Masinaehitus, elektri- ja robotitehnika / Mechanical, Robotics and Electrical Engineering

11th International Symposium “Topical Problems in the Field of Eleoctrical and Power Engineering”. Doctoral School of Energy and Geotechnology. II : Pärnu, Estonia, January 16-21, 2012. Elektriajam, 2012

Tegemist on konverentsikogumikuga, mis annab ülevaate Tallinna Tehnikaülikooli Elektriajamite ja jõuelektroonika instituudi korraldamisel Pärnus 16. – 21. jaanuaril 2012. aastal toimunud XI rahvusvahelisest sümpoosiumist „Aktuaalseid probleeme elektri- ja energeetika valdkonnas“ ning energia- ja geotehnika doktorikoolist. Loengutega esinesid külalisprofessorid ja lektorid Manfred Glesner ja Helmuth Biechl Saksamaalt, Ryszard Strzelecki, Crzegorz Benysek ja Robert Smolenski Poolast, Enrique-Romero Cadaval Hispaaniast, Joao Martins Portugalist, Vanja Ambrozic Sloveeniast, Istvan Vajda Ungarist, Ivars Rankis Lätist ning Pia Lindh, Tuomo Lindh ja Tapani Jokinen Soomest. Esindatud oli 10 riiki kokku 95 osavõtjaga ning kuulati 58 ettekannet elektrotehnika, mäenduse ja mehaanika alalt.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused