//
Loed praegu...
Keskkonnatehnoloogia ja materjaliteadus / Environmental technology and Materials Science

Vide. Tehnoloģija. Resursi : IX starptautiskās zinātniski praktiskās konferences materiāli = Environment. Technology. Resources : Proceedings of the 9th International Conference. Reżekne Augstskola, 2013

Tegemist on konverentsikogumikuga, mis annab ülevaate 20. – 22. juunil 2013. aastal Lätis Rezeknes toimunud rahvusvahelise teadusliku ja praktilise konverentsi „Keskkond. Tehnoloogia. Ressursid“ ettekannetest. Käsitletud teemad on jaotatud kolme ossa: keskkonnakaitse ja keskkonnaseire, keskkonnatehnoloogiad ja põllumajandus, keskkonnaharidus ja majandus.

Konverentsi ettekanded puudutasid järgmisi märksõnu: keskkonnakaitse ja -seire, liikide bioloogiline mitmekesisus, metsaistutamine, maakasutus, keskkonna saastatus, puhtam tootmine, pinnasereostus, jäätmed, prügi sorteerimine, rahvuspargid, ökoloogia, müramõõtmine, suitsugaaside vähendamine, kliimamuutused, säästev põllumajandus. Konverents hõlmas erinevaid valdkondi, alustades matemaatikast, arvutiteadusest ja metallitööstusest elektrotehnika ja mehhatroonikani välja.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused