//
Loed praegu...
Moetööstus / Fashion Engineering

Melissa G. Carr, Lisa Hopkins Newell. Guide to fashion entrepreneurship : the plan, the product, the process. Fairchild Boooks, 2014

guide to fashion entrepreneurshipKäesoleva raamatu näol on tegemist vajaliku õppematerjaliga moeeriala üliõpilastele ja spetsialistidele. Autorid on esitanud lihtsas ja kergesti mõistetavas keeles samm-sammulise tegevusplaani, kuidas luua oma moetoode alates kontseptsiooni loomisest, tootearendusest, kauba planeerimisest, arendamisest ja turustamisest lõpptarbijale suunamise protsessini välja. Analüüsides põhjalikult moetööstust, tutvustatakse ka uue toote loomise teoreetilisi põhimõtteid.

Raamatusse on lisatud juhtumiuuringuid, nn create-a-minute lühikesi nõuanded võtmeküsimustega ja inspireerivate nõuannetega ning üle 150 foto ja illustratsiooni. Iga peatüki lõpus on soovituslik lugemismaterjal ja lingid internetis kättesaadavale materjalile. Raamatu lõpus on toodud põhjalik sõnastik põhimõistetega.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused