Moetööstus

Jenny Udale “Textiles and Fashion : Exploring Printed Textiles, Embroidery, Menswear and Womanswear”, 2014

Käesolevas raamatus uuritakse tekstiilidisaini ja moekunsti omavahelisi seoseid. Kõigepealt antakse lühike ajalooline ülevaade tekstiili ajaloost, näidates seoseid tehnilise innovatsiooni ja sotsiaalsete arengutega. Seejärel keskendutakse tekstiilidisaini protsessile, hõlmates ka keskonnasäästlikkuse teemasid ja innovaatilisi uusi kangaid. Raamat annab praktilist infot erinevate kiudmaterjalide (looduslikud ja inimese loodud), kanga loomise, pinnatöötluse tehnikate, värvimise ja trendide ning moekunstis kasutatavate tekstiilide kohta. Lisatud on rohkelt illustratsioone, juhtumiuuringuid ning intervjuusid moekunstnike ja tekstiilikunstnikega. Raamat on sobilik lugemisvara nii tekstiili- kui ka moekunstnikele ning vastava eriala üliõpilastele.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv