//
Loed praegu...
Keskkonnatehnoloogia ja materjaliteadus / Environmental technology and Materials Science

Mait Kriipsalu. Jäätmekäitlus ja pinnase tervendamine : õpik kõrgkoolidele. TTÜ Kirjastus, 2016

Käesolev õpik annab ülevaate järgmistest jäätmetega seotud teemadest: liigitus, kogumine ja vedu, mehaaniline töötlemine, taaskasutamine, biokäitlemine, põletamine ja energiakasutus, prügi ladestamine ja prügilad ning pinnase tervendamine. Tähelepanu juhitakse vajadusele suhtuda jäätmetesse kui ressurssi ja käsitletakse nii looduslähedasi kui ka tehnilisi lahendusi rikutud pinnase tervendamiseks. Erilist rõhku on pööratud eestikeelsele oskussõnavarale, et aidata ühtlustada erinevate erialade inimeste keelepruuki ja siduda eestikeelsed terminid maailma teaduskeeleks kujunenud inglise keelega. Raamat on suunatud keskkonnaasjatundjatele, vastava eriala tudengitele ja ka neile, kelle kutsetöö on seotud jäätmete kogumise ja taaskasutamise ning keskkonna kaitsmisega.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused