//
Loed praegu...
Moetööstus / Fashion Engineering

Kathy K. Mullet. Concepts of Pattern Grading : Techniques for Manual and Computer Grading. Fairchild Publications, 2015

Käesolevas sammsammulises juhises kombineeritakse lõigete väljatöötamise teooria selle praktiliste rakendustega. Raamat on ideaalne õppevahend moeloojale, andes täieliku ülevaate, kuidas nii käsitsi kui ka arvuti abil erinevaid lõikeid moodustada.

2015. aastal ilmunud kolmas trükk sisaldab võrreldes varasemate väljaannetega täiendavat infot arvutiprogrammide kohta, millega lõikeid luua (nt Optitex, Ge rber, Lectra, Tukatech), lisatud on uusi ülesandeid ning rohkem kui 200 illustratsiooni ja 85 tabelit. TTK raamatukogus on olemas ka 2011. aastal ilmunud esimene trükk.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused