//
Loed praegu...
Moetööstus / Fashion Engineering

Roberto Cabrera. Classic Tailoring Techniques for Menswear : A Construction Guide. Fairchild Books, 2015

Sellest teosest leiab palju praktilisi teadmisi klassikaliste meesterõivaste rätsepatööde kohta.
Uuendatud väljaanne värskendab ajatuid töövõtteid praegu laialdaselt kasutatavate võimalustega nagu fotograafia ja digitaalsed illustratsioonid, et toodud protsessid oleks võimalikult kergesti arusaadavad. Toodud on samm-sammult kirjeldatud õpetused, kuidas mõõte võtta, sisetaskuga pintsakut valmistada, kaelust ning varrukat konstrueerida, pükse ning vesti õmmelda. Raamat sisaldab ka lühikest ülevaadet kaasaegsetest õmblemistehnikatest.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused