//
Loed praegu...
Moetööstus / Fashion Engineering

Connie Amaden-Crawford. A Guide to Fashion Sewing. Bloomsbury/Fairchild Books, 2015

Kuues täiendatud trükk raamatust “Guide to fashion sewing” annab põhjaliku ülevaate moetööstuse õmblemiskunstist nii algajale kui ka juba kogenud õmblejatele. Lugejad saavad teose abil teada, kuidas konstrueerida ning kokku sobitada eri stiile, kasutades juba läbitöötatud toimivaid meetodeid. Raamatus antakse ülevaade õmblusseadmetest, mõõtmistest ja kangaste valikust kuni lõpliku rõiva kokkupanemiseni välja. Teos on varustatud samm-sammuliste juhiste ning suurte ja selgete illustratsioonidega. Raamat on asendamatu allikas neile, kelle eesmärgiks on valmistada kvaliteetseid rõivaesemeid.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused