Juhtimine ja turundus

Simone Milasas “Äritegemise rõõm : [mis siis, kui äri on elamise seiklus?]”, 2016

Äri võib tunduda igav valdkond, kuid see ei pea nii olema. Raamatu autori Simone Milasase sõnul võib äriga tegelemine olla loominguline, generatiivne ja rõõmuküllane. Raamatu eesmärgiks pole pakkuda vastuseid äriprobleemide või dilemmade lahendamiseks, vaid avada lugeja silmad ja panna ta mõtlema täiesti uuel viisil. Raamat sisaldab küsimusi, harjutusi, abivahendeid ja protsesse, mida võib kasutada äri ja elu kohta teistsuguse vaatenurga saamiseks.

Simone Milasas on võimekas juht, kes on juba 20 aastat olnud moodsate ettevõtete loomise ja arenduse esirinnas.

„Äritegemise rõõm ei seisne hüsteerilises õnnes. See tähendab teadmist, et sinu tehtud valikud võivad vahel toimida, vahel mitte, aga oled sellest hoolimata valmis julgelt edasi rühkima, muutuma ja vajadusel isegi oma plaanidest loobuma. Äritegemise rõõm tähendab sellise harmoonilise süsteemi loomist, mis võimaldaks sinu ellu iga päev ilmuda rohkemal, kui meie reaalsus seda pealtnäha lubab.“ (Simone Milasas)

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv