//
Loed praegu...
Humanitaarained / Humanities

Jiddu Krishnamurti. Vabanemine teadaolevast. Pilgrim, 2015

Paljudele filosoofidele, moralistidele ja usujuhtidele on pakkunud mõtteainet, kuidas ületada üksindus ja kurbus, jõuda seesmise harmooniani, kaitsta elus tõde ja ilu, võita maised kired ning kogeda kõiksusega üheks saamise õndsust. 20. sajandi ühe olulisema mõtleja, India luuletaja ja filosoofi Jiddu Krishnamurti uudsus nendele probleemidele lähenemisel seisneb selles, et ta innustab igaüht oma probleeme lähemalt uurima. Visalt ja tõsiselt oma eksistentsi küsimustele pühendumine toob kaasa kasvava hingerahu  ja valmisoleku näha elu sellisena, nagu see on – vabana oma hirmu või ihade põhjustatud moonutustest.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused