Arhitektuur ja kunst

Terence Conran “Conran on Color”, 2015

Käesolevas disainiraamatus jagab üks maailma tuntumaid disainereid, mööblitootjaid ja restoraniomanikke Terence Conran elu jooksul omandatud kogemusi ja annab nõu, kuidas värvi kui üht äärmiselt jõulist ja paindlikku elementi ruumikujunduses oskuslikult kasutada. Viidates väga erinevatele inspiratsiooniallikatele, alates loodusest ja moekunstist ning lõpetades turulettide ja kunstiteostega, näitab autor, kuidas nendele eeskujudele tuginedes oma elamisse värve tuua. Raamatust leiab huvitavaid detaile ja kasulikke nõuandeid. Illustreerivad fotod tutvustavad põnevaid moodsaid interjööre – kodusid, kus on uudses võtmes kujundusega saavutatud kordumatu miljöö.

1960. aastatel asutas Conran legendaarse sisustustoodete kaupluste keti Habitat, 1980ndatel pani ta aga aluse Londoni disainimuuseumile, mis oli maailmas esimene omalaadne. Praegu kujundab ta muu hulgas mööblit kauplustele Marks & Spencer, JCPenney, Content by Conran, Benchmark ja The Conran Shop. Conrani sulest on ilmunud rohkem kui 50 disainiraamatut. T. Conran: „Mitte miski ei lisa elule vürtsi ega hingesta meie ümbrust nii palju kui värvid.“

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

 

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv