Juhtimine ja turundus

Ekke Lainsalu “Kuidas jõuda müügis tippu? : ligi 100 tehnikat ja kõnemudelit, mis viivad Sind suurema sissetulekuni”, 2015

Müügitöö on üks raskemaid ameteid. Et sel alal edukas olla, on vaja teha midagi teistest erinevalt. Käesolevast raamatust saab teadmisi, kuidas ületada müügihirme, leida kliente, teha müügitööd telefoni teel, suhelda sekretäridega, teha müügiesitlusi ja pakkumisi, hakkama saada konkurentide ja raskete klientidega ning lahendada vastuväiteid.

Ekke Lainsalu, müügikoolitaja ja endine tippmüügimees, jagab selles raamatus kasulikke nippe ja tehnikaid, mis avavad kõik seni suletud uksed ja muudavad töö loomingulisemaks. Siit on õppida nii neil, kes tahavad Eestis rohkem müüa, kui ka neil, kes tahavad jõuda välisturgudele. Raamat on kohustuslik lugemisvara igale müügiga tegelevale inimesele ja juhile.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv