//
Loed praegu...
Teatmeteosed ja sõnaraamatud / Reference Books and Dictionaries

Tiit Kändler. Leiutised, mida ei osatud oodatagi. Ühinenud Ajakirjad, 2015

leiutised-mida-ei-osatud-oodatagiKui tahad rännata läbi ajaloo, käivitada oma kujutlusvõime ja teada saada meie elu muutnud avastuste kohta, siis on käesolev raamat hea valik.

Inimkond on teinud läbi oma ajaloo kas sihikindla uurimise või juhuslike asjaolude kokkulangemisel hulgaliselt meie elu lihtsustavaid ja loodust mõista aitavaid avastusi, mis on taganud järjest parema äraolemise ja pikema eluea. Käesolev raamat annab ülevaate inimkonna ajaloo olulisematest leiutistest ja avastustest. Mõni neist on tänapäeval nii loomulik, et me ei pööra sellele rohkem tähelepanu kui igakuiselt tasutavale elektriarvele. Samas, kui elekter ootamatult kaoks või ei oleks enam odavat energiat, oleksime dinosaurused maamunalt pühknud katastroofiga võrreldavate dramaatiliste sündmuste lävel. Seekord oleks ohustatud aga suur osa inimkonnast. Leiutiste sünnilugudest ei puudu ka oma iroonia, absurd ja nali.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Please follow and like us:

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com