Moetööstus

Aili Tervonen “Kangad”, 2016

Keegi meist ei saa hakkama ilma rõivasteta, meie kodud on sisustatud erinevate tekstiilidega, kaupluselettidele jõuavad üha uuemad ja põnevamad kangad. Millest neid kangaid tehakse, kuidas kootakse ja millisel otstarbel kasutatakse – just nendele küsimustele annab käeolev raamat vastuse.

Tegemist on 2006. aastal ilmunud käsiraamatu oluliselt täiendatud ja parandatud trükiga. Antakse ülevaade kirevast kangamaailmast, tutvustatakse materjalide omadusi ja kasutusvõimalusi, õpetatakse eristama ajatut klassikat odavast masstoodangust. Kvaliteetne kangas on tasuv investeering, mis tagab valmistoote pikaealisuse, kauni väljanägemise ja kandmismugavuse.

Raamat on asendamatu käsiraamat kutsekoolide ja kutsekõrgkoolide õmblus- ja käsitööerialadel õppijatele, samuti tulevastele moekunstnikele ja stilistidele. Teos on kasulik lugemismaterjal ka kõigile neile, kelle töö või hobi on seotud kangastega.

Aili Tervonen on Haapsalu Kutsehariduskeskuse õpetaja. Ta õpetab materjaliõpetust ning viib läbi erinevaid koolitusi.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv