Juhtimine ja turundus

Garrett Sutton “Eduka äriplaani koostamine : kuidas koostada äriplaan, mis äratab investoreis soovi seda lugeda ja ka sellesse investeerida”, 2015

Sarja „Rich Dad Advisors“ kuuluv raamat õpetab, kuidas koostada edukat äriplaani, alustades äri visioonile keskendumisest ja lõpetades valmis äriplaani kasutamisega. Autor ei kirjelda ainult äriplaani ülesehitust, vaid sunnib lugejaid teistmoodi mõtlema ja raskeid küsimusi esitama, millele ausalt vastates on võimalik oma äri eduvõimalusi parandada.

Garrett Sutton on olnud rohkem kui 35 aastat ärijurist ning nõustanud ettevõtjaid ja kinnisvara investoreid üle maailma, et aidata kaitsta nende vara ja maksimeerida rahalisi eesmärke. Lisaks käesolevale teosele on ta avaldanud sarjas „Rich Dad Advisors“ mitmeid kasulikke raamatuid, nt „Start Your Own Corporation“, „Buying and Selling a Business“ ja „Loopholes of Real Estate“ (ei ole veel eesti keeles ilmunud).

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv