Keskkonnatehnoloogia

Mackenzie L. Davis “Water and Wastewater Engineering : Design Principles and Practice”, 2010

Põhjalik ja mahukas teos „Water and wastewater engineering“ pakub laialdast ülevaadet kohalike vee- ja kanalisatsioonirajatiste kujundamisest ja ehitusest. Sealhulgas puudutatakse ka eetika küsimusi ning olulisena on kaasatud teema rajatiste tehniliste tingimuste vastavusest ohutusnõuetele. Lisaks käsitletakse üksikasjalikult vee teed läbi veepuhastusseadmete, veepuhastuse erinevaid protsesse, seadmete käigushoidmise küsimusi ja hoolduse protseduure ning nende haldamist. Raamatusse on kogutud üle 100 juhtumiuuringu, lisatud on ka illustreerivat materjali. Lugejalt eeldatakse eelnevate teadmiste olemasolu keskkonnatehnikast ja hüdromehaanikast.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv