//
Loed praegu...
Arhitektuur / Architecture

Graeme Brooker. Key Interiors Since 1900. Laurence King Publishing, 2013

Käesolevas raamatus defineeritakse kaasaegset sisearhitektuuri ja ruumikujundust läbi olemasolevate hoonete ümberkujundamise. Selline lähenemine võimaldab ruumikujunduse ajalugu vaadelda arhitektuuriajaloost eraldiseisvana ning  interjöörid saavad oma ajaloolise narratiivi.

Raamatus on toodud 52 näidet erinevatest interjööridest alates 1900. aastast kuni tänapäevani. Sisekujunduste näited on esitletud teemade kaupa. Esimeses peatükis tutvustatakse korterite ja eramute sisustust, teises peatükis vaadeldakse tööruume, kolmandas kauplusi ja kaubanduspindu, neljandas muuseme, viiendas hotelle, baare ja restorane ning viimases peatükis raamatukogusid, teatreid ja kultuurikeskusi. Rikkalikult fotode, jooniste ja plaanidega illustreeritud raamat on väärtuslik allikas arhitektuuritudengitele.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused