//
Loed praegu...
Arhitektuur / Architecture

Graeme Brooker, Sally Stone. Rereadings : interior architecture and the design principles of remodelling existing buildings. RIBA Enterprises, 2004

rereadingsSuur osa arhitektide tööst hõlmab olemasolevate hoonete ümberkujundamist, mis pakub mitmesuguseid väljakutseid, nii ehituslikke, esteetilisi kui ka keskkonna-alaseid. Käesolevas raamatus antakse tugev teoreetiline baas selle kohta, kuidas hooneid ümber kujundada. Oluline on analüüsida, missugune on hoone vorm ja struktuur, ajalugu ja funktsioon, kontekst, keskkond ja soovitud funktsioon. Peale analüüsimist tuleb paika panna strateegia, kuidas plaanitavad muudatusi olemasolevaga sobitada. Iga etapi juures on toodud erinevaid juhtumiuuringuid üle maailma, mille seas on raamatukogusid, muuseume, restorane, koolimaju, kauplusi ja palju muud. Iga juhtumiuuringu juures on detailsed joonised, mis toovad välja selle, kuidas uuendused sobituvad olemasolevaga. Raamat on kasulik lugemismaterjal nii arhitektuuritudengitele kui ka praktikutele.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Please follow and like us:

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com