Juhtimine ja turundus

J. Margus Klaar “Kuidas tootest rohkem kasu lõigata : sissejuhatus teenusedisaini”, 2015

Raamat sobib hästi kõigile ärihuvilistele, kes soovivad teemast kergesti mõistetavat ülevaadet saada. See on lühike, konkreetne ja ladusalt kirjutatud ning toob selgelt välja teenusedisaini reaalsed boonused. Teenusedisaini puudutavaid raamatuid on turul üsna vähe. Üks peamisi teoseid sel teemal on kirjastuse BIS Publishers välja antud „This is Service Design Thinking”. Paraku on need raamatud kas üsna akadeemilise laadiga või käsitlevad teenusedisaini kogu selle spetsiifilisuses ning sobivad seega pigem disaineritele endile, mitte laiemale lugejaskonnale. „Kuidas tootest rohkem kasu lõigata”  raamatu eesmärk on kliendikogemuste parandamine, s. t. kogu teenuse disainimine alates hetkest, kui klient hakkab võimaliku ostu peale mõtlema, kuni toote elutsükli lõpuni.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv