Majandus ja finantsid

Maire Otsus-Carpenter “Väikeettevõtte raamatupidamine”, 2016

„Väikeettevõtte raamatupidamise“ kolmandas, parandatud ja täiendatud trükis on arvestatud raamatupidamise seaduse muudatustega 2016. aasta algusest, millega täpsustati mõningaid mõisteid, lihtsustati väiksemate ettevõtete aruandlusnõudeid ning uuendati termineid. Teos annab ülevaate raamatupidamise korraldamisest väikeettevõttes ning on mõeldud eeskätt neile, kes soovivad raamatupidamisega esmatutvust teha. Raamat keskendub eelkõige raamatupidamise praktilisele poolele ning võiks seega abiks olla raamatupidamist alles õppivale inimesele või tööd alustavale raamatupidajale. Kasulikku infot ja näpunäiteid leiavad siit kindlasti ka need, kes raamatupidamisega juba rohkem või vähem kokku on puutunud, samuti ka väikefirmade omanikud, kes tahavad teada, mis peitub müstiliste sõnade “deebet”, “kreedit” ja “bilanss” taga ning soovivad oma firma raamatupidamist rohkem mõista. Raamatupidamise terminoloogia ei ole eesti keeles veel lõpuni välja kujunenud. Et lugejal oleks mõistetes lihtsam orienteeruda, on raamatu lõppu lisatud tabel, kus on esitatud põhiterminid, mõningate terminite puhul nende eesti keeles kasutatavad paralleelterminid ning ingliskeelsed vasted.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv